Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

S’ha realitzat una campanya recordatori a s’Arracó per incentivar la recollida selectiva

masandratx | 29 Juliol, 2010 09:35

Davant la gran quantitat de fems que generem avui en dia i front a la gran problemàtica que aquest fet suposa, des de fa ja més d’un any l’ajuntament d’Andratx va decidir posar en marxa al nucli de s’Arracó el sistema de recollida selectiva porta a porta. Les fraccions que es recullen són: envasos lleugers (dilluns i divendres), paper i cartró (dimarts matí), vidre ( dimecres matí) , matèria orgànica (dimarts, dijous, dissabte i diumenge) , bolquers (dimarts, dijous, dissabte i diumenge) i rebuig (dimecres). Si algú encara no disposa del calendari, el pot anar a recollir a l’Ajuntament.

 (Segueix)

Entrega del certificat del sistema de gestió ambiental de les platges de Camp de Mar i Sant Elm

masandratx | 29 Juliol, 2010 09:19

Benvolguts i Benvolgudes,

El proper divendres 30 de juliol a les 10h davant l’Hotel Aquamarin de Sant Elm es farà entrega del certificat del sistema de gestió ambiental de les platges de Camp de Mar i Sant Elm al responsable de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Andratx, el Sr. Gabriel Puigserver, impulsor d’aquesta iniciativa.

Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat d'Andratx

 (Segueix)

Es realitzà un simulacre d’emergència ambiental a les platges de Camp de Mar i Sant Elm

masandratx | 13 Juliol, 2010 09:57

L'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat d'Andratx va realitzar el passat dijous dia 8 de juliol un simulacre d’emergència ambiental com a part dels requisits del Sistema de Gestió ambiental implantat en les platges de Camp de Mar i Sant Elm, basat en la Norma ISO 14001.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS