Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

Fòrum Ciutadà Agenda 21 Andratx

masandratx | 05 Novembre, 2009 15:24

L'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Andratx ha convocat quatre reunions de Fòrum Ciutadà per aquest mes de novembre per tractar diferents temes com són la nova Taxa de Residus, el recordatori de la recollida selectiva porta a porta al nucli de s'Arracó i el seguiment de les actuacions compreses dins el Pla d'Acció de l'Agenda 21 Local.

Cartells forums novembre

 

L'Agenda Local 21 pretén ser l'eina capaç de trobar l'equilibri entre la ciutadania i l'Administració; establir un vincle de comunicació fluida, perseguint la implicació de tots per a la valoració i correcció dels problemes mediambientals.

Participar en aquesta eina de gestió municipal està en mans de tots aquells ciutadans que desitgin "prendre part" en aquesta recerca de la sostenibilitat municipal.

Per facilitar la teva col·laboració, s'han desenvolupat uns instruments de participació a través del Fòrum Ciutadà. La teva participació és per a nosaltres una oportunitat única de "rebre una part" de la teva forma d'entendre el municipi i els seus problemes des del teu punt de vista. Però també és una oportunitat per a tu. Si no tenim la teva opinió, no tindrem el polze real d'Andratx, i dels andritxols/les.

Telèfon: 971.628.000 - Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat
Correu-e: al21@andratx.cat

Ara és la teva, participa, tu hi pintes molt!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS