Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

Gràcies a l'Area de Medi Ambient i Sostenibilitat d'Andratx s’han deixat d’emetre 3150 kg de CO2 a l’atmosfera.

masandratx | 04 Febrer, 2010 14:55

L’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Andratx ja fa temps que va decidir sumar-se a la lluita contra el Canvi Climàtic i dur  a terme diferents accions per ajudar a mitigar el seu efecte. Una d’aquestes accions va ser la compra de gran quantitat de tassons i plats reutilitzables per emprar-los a les festes municipals i les dels particulars que ho han sol·licitat. Després de grans esforços per implicar a tothom, el balanç ha estat molt positiu, ja que els resultats acumulats durant tot el 2009 demostren que s’han utilitzat un total de 27.070 tassons i 1800 plats reutilitzables. D’aquesta manera s’ha evitat  el consum de 230.100 tassons i 15.000 plats de plàstic d’un sol ús.

Biel - Plats Tassons - OK

Aquesta acció ha tingut una important repercussió ambiental, ja que s’han deixat d’emetre 3150 kg  de CO2 a l’atmosfera. Si feim una comparativa amb la quantitat de CO2 que emet un vehicle estàndard veurem que aquest,  hauria de fer uns 23.162 km per generar aquesta quantitat de CO2.

Segons paraules del regidor de l’Àrea, Gabriel Puigserver,  “Ha duit molta feina organitzar-nos i  implicar a tothom en aquest nou sistema però els resultats són immillorables i demostren la nostra implicació en la lluita contra el canvi climàtic”.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS