Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

Invitació al Fòrum de dijous 20 de maig

masandratx | 17 Maig, 2010 10:28

Benvolgut veí / Benvolguda veïna del Port d’Andratx, 

A través de la present vos convoquem a la reunió que tindrà lloc dia 20 de maig a les 20h al Local Social del Club de Vela del Port d’Andratx, en la que es tractarà la problemàtica existent en la zona humida del Prat del Port.

Cartell fòrum 20/05/2010

En aquesta reunió s'explicarà per part del regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat els motius pels quals l'Ajuntament ha optat per iniciar la redacció d'un pla de gestió que diagnostiqui totes les problemàtiques existents en la zona relacionades amb la gestió de l'aigua. 

Igualment, es presentarà un esborrany d’aquest Pla de Gestió per part de l’empresa consultora redactora, que es podrà debatre i ampliar amb aspectes, problemàtiques i propostes que els assistents vulguin posar de manifest. 

L'esmentat Pla de Gestió servirà de referència per a futures actuacions municipals, i serà entregat a totes les administracions implicades per sol·licitar la seva participació activa. 

Es necessita el màxim de recolzament social per tal de poder presentar un Pla de Gestió complet, que reculli totes les problemàtiques, i que pugui ser presentat a la resta d'administracions amb el major suport possible. 

Així, els agraïm per avançat la seva assistència i dedicació. Preguem confirmin amb anterioritat a l’àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat a través del telèfon 971 628 004 o a l’adreça de correu electrònic mediambient@andratx.cat    

Gabriel Puigserver Gil de Sola

Primer tinent de batle i responsable de l’àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS