Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

L’AJUNTAMENT D’ANDRATX CELEBRA UNA DIADA AMBIENTAL EN EL DIA MUNDIAL CONTRA LA DESERTITZACIÓ

masandratx | 18 Juny, 2010 08:42

Gabriel Puigserver ha destacat la importància de la “presa de consciència dels més petits en temes tan destacats com la lluita contra la desertització”.

Des de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Andratx s’ha commemorat el Dia Mundial de lluita contra la Desertització amb una celebració molt original. Des del Consistori andritxol s’ha premiat amb una jornada d’educació ambiental al CP ELS MOLINS de S’Arracó per la seva gran tasca en temes ambientals i a la gran participació d’aquest en la recollida selectiva porta a porta en el municipi. A més, s’ha obsequiat a cada participant amb un petit regal.

Durant tot el matí els tècnics de la consultora GRAM han realitzat diferents activitats lúdiques i participatives relacionades principalment amb la temàtica dels residus i l’aigua. Mitjançant el Bingo Reciclador, el Trivi Fems, un Trenca Closques Gegant, l’activitat del Color dels Residus i un conta contes ecològic (Na Tortu) els nins i nines del col·legi s’han divertit alhora que tractaven diferents temàtiques com la reducció de la quantitat de fems que generem, la importància del seu reciclatge, el camí dels residus des de que són un recurs fins que són un rebuig, etc. El primer tinent de batle de l’Ajuntament i regidor de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, Gabriel Puigserver ha manifestat la seva “satisfacció per la tasca duta a terme per la directora del centre i el seu equip i per poder celebrar-ho en un dia tan significatiu com el 17 de juny” i ha destacat la importància de la “presa de consciència dels més petits en temes tan destacats com la lluita contra la desertització”.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS