Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

TÜV ENTREGA LA CERTIFICACIÓ DEL SISTEMA DE GESTIÓ AMBIENTAL DE LES PLATGES DE CAMP DE MAR I SANT ELM D’ANDRATX ALS RESPONSABLES MUNICIPALS

masandratx | 02 Agost, 2010 11:30

Els responsables de l’entitat acreditada TÜV Rheinland Ibérica Inspection, Certification & Testing SA, han entregat als responsables de l’Ajuntament d’Andratx, entre els que es trobava la Sr. Isabel Alemany, batllessa del municipi i el Sr. Gabriel Puigserver, primer tinent de batlle i responsable de l’àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat d’Andratx, qui ha estat l’impulsor d’aquesta iniciativa.

A les platges de Camp de Mar i Sant Elm s’ha implantat un sistema de gestió ambiental basat en la Norma ISO 14001, amb el qual s’han identificat tots els aspectes ambientals i els impactes ambientals que té el servei de gestió de platges, per tal de minimitzar l’impacte ambiental a les platges.

La Norma ISO 14001 és una norma internacional de referència per a la implantació de sistemes de gestió ambiental, que permet obtenir posteriorment la certificació de la gestió ambiental.

A més, el sistema de gestió ambiental permet fer un control del impacte ambiental dels concessionaris de les platges i dels serveis de salvament, neteja, recollida de residus i tots aquells agents implicats en el servei de gestió de les platges.

D’aquesta forma el sistema de gestió ambiental permet controlar la recollida selectiva de residus, els consums d’aigua i electricitat a les platges, la qualitat de les aigües de bany, i altres alteracions de l’entorn de les platges. Així com preveure les possibles situacions d’emergència ambiental que hi pugui haver a les platges i la forma d’actuar en cada cas.

El Sr. Gabriel Puigserver ha volgut destacar el gran esforç que han realitzat els treballadors de la seva àrea, i sobretot els treballadors responsables de platges, per aconseguir aquesta certificació de prestigi internacional a les platges de Camp de Mar i Sant Elm que són un dels pilars del turisme, i per tant, de l’economia del municipi d’Andratx.

Ha volgut recordar també que aquestes dues platges posseeixen la Bandera Blava, fet que demostra l’esforç i la feina que l`àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat d’Andratx està realitzant vers la sostenibilitat ambiental del municipi en els darrers tres anys.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS