Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

CAMPANYA D’INFORMACIÓ ALS GENERADORS SINGULARS DEL NUCLIS DEL PORT D’ANDRATX, CAMP DE MAR I SANT ELM

masandratx | 07 Setembre, 2010 09:10

Durant els primers dies de setembre s’ha fet una campanya d’informació als generadors singulars del nuclis del Port d’Andratx, camp de mar i Sant Elm per tal d’agrair l’esforç que han fet per separar els residus dels seus establiments. Durant la campanya s’ha aprofitat per passar un qüestionari per tal d’avaluar els punts forts i febles de la recollida que fa el consell de mallorca amb el suport de l’Ajuntament.

Aquesta és carta que s’ha deixat als establiments adherits, més de 130 en total.

Benvolgut/da empresari/ària, 

Des de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Andratx hem estat treballant durant els darrers anys per millorar la qualitat ambiental del municipi, amb actuacions com la millora de camins, la de les platges, la de la recollida selectiva de residus, etc.   

Tots aquests projectes són molt importants per reforçar la imatge turística del municipi i a més han ajudat a obtenir reconeixements internacionals que també persegueixen el mateix objectiu. Enguany s’ha recuperat la Bandera Blava de Camp de Mar i s’ha mantingut la de Sant Elm, a més, s’ha obtingut el certificat de medi ambient ISO 14001 per aquestes dues platges. 

Quant a la recollida selectiva, des de l’Ajuntament, ja fa tres temporades que estam treballant amb un sector clau en la producció de residus com és el teixit empresarial de les zones turístiques. Tot i que som conscients que la millora de la recollida selectiva és un objectiu ambiciós que necessita una dosi molt important de conscienciació i feina per part de tots els que hi estam implicats, com sabeu, hem fet una aposta clara perquè la taxa de fems recompensi els establiments més implicats en la separació dels residus.  

Els resultats d’enguany han estat molt positius, ja que hem incorporat més establiments i hem augmentat considerablement les tones de residus recollits de forma selectiva:

 Quilograms obtinguts en la recollida selectiva efectuada entre els generadors singulars del municipi d’Andratx,en els anys 2008, 2009 i 2010.  

Per acabar, vull agrair-vos sincerament la vostra adhesió al sistema de recollida selectiva i l’esforç realitzat durant l’estiu per separar de manera correcta els residus. Com a responsable municipal, m’agradaria que entenguéssiu la necessitat de fer aquest esforç, ja que la relació del medi ambient amb la prosperitat econòmica que tots desitjam que torni és cada dia més evident. Gràcies una vegada més per la vostra col·laboració! Gabriel Puigserver Gil de SolaRegidor de Medi Ambient i Sostenibilitat 

Per a més informació podeu telefonar al 971 62 80 04 o consultar la web: www.andratx.cat

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS