Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

A partir d’ara, els centres escolars del municipi comptaran amb un Programa d’Educació Ambiental

masandratx | 19 Novembre, 2010 11:05

Les Àrees d’Educació i de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Andratx ha començat a oferir als centres escolars del municipi un programa d’activitats d’educació ambiental.

Des d’aquesta setmana els centres escolars del municipi d’Andratx podran començar a gaudir de tot un paquet d’activitats dinàmiques i divertides, alhora que didàctiques per tractar diferents temàtiques ambientals.

Des de les Àrees d’Educació i Medi Ambient i Sostenibilitat es considera que un canvi d’hàbits a la nostra societat és cada vegada més necessari i que la millor manera d’aconseguir-ho és mostrant als més petits com com s’ha de produir.

Mitjançant activitats puntuals a l’aula i diferents sortides didàctiques i itineraris interpretatius per la zona, els joves andritxols i andritxoles descobriran aspectes molt importants de diverses temàtiques tals com són per exemple els residus, l’energia, la biodiversitat i el canvi climàtic.

El regidor de l’àrea, Gabriel Puigserver, ha mostrat el seu interés en poder oferir tota una sèrie de recursos gratuïts als centres escolars, ja que d’aquesta forma “es treballa amb un sector de la societat molt receptiu i obert, i això farà que els hàbits dels nostres ciutadans del futur siguin sostenibles i respectuosos amb l’entorn” a més ha afegit que “hem aprofitat aquesta oportunitat per ajudar als centres escolars en moments en que passen per dificultats en el seu finançament”.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS