Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

200 “MULTES” A S’ARRACÓ PER SANCIONAR COMPORTAMENTS INCÍVICS

masandratx | 23 Febrer, 2011 10:21

Al nucli de S’Arracó, gairebé 70 alumnes varen sortit al carrer a posar unes 200 multes fictícies a tots aquells veïnats del poble que havien infringit la normativa municipal de residus. 

Patrullers amb Biel 

En el marc del Programa Anual d’Activitats d’Educació Ambiental de l’Ajuntament d’Andratx, es va celebrar ahir una activitat per conscienciar a la població adulta (a partir dels nins i nines) sobre la ordenança municipal i la importància del seu seguiment.

Un total de 70 alumnes del CP Els Molins van patrullar els carrers de S’Arracó durant tot el matí per posar de manifest els comportaments incívics d’alguns veïnats tals com tirar fems al terra, treure impropis en les bosses de recollida selectiva, no recollir els excrements de les mascotes, realització de pintades a les parets, etc. En aquests casos, s’entregava (o s’aferrava) una multa anunciant que aquella acció incomplia l’Ordenança de neteja i eliminació de residus sòlids urbans.

Segons paraules del responsable de l’àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, Gabriel Puigserver, “mitjançant activitats dinàmiques i participatives, els nins i nines aprenen les normes de l’ordenança viària del municipi i es consciencien d’una manera més directa de les conseqüències dels comportaments incívics”.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS