Administrar

Bloc de l'Àrea de Medi Ambient

ELS ESCOLARS D’ANDRATX RETIREN 20 BOSSES DE FEMS DE LES SEVES PLATGES

masandratx | 29 Març, 2011 09:04

La neteja s’ha realitzat en el marc de la campanya “iniciatives oceàniques” de la Surfrider Foundation Europe en la que es realitzaran durant aquests dies neteges a les platges de tota Europa.

Netetja EscolarsI  Netetja Escolars 

Des de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Andratx s’ha organitzat una jornada de neteja amb els alumnes del CEIP Ses Bassetes i l’IES Baltasar Porcel a les platges de Camp de Mar, Cala en Cranc i Cala Blanca. Els alumnes participants han recollit tot tipus de bosses de plàstic, llaunes i tot tipus de deixalles que s’acumulen a les platges del municipi d’Andratx o són emportades mar en dins pels temporals de vent i pluja. 

La Surfrider Fundation Europe ha estat organitzant aquestes jornades de neteja des de fa 16 anys arreu d’Europa. L’esdeveniment amb un ressò a nivell mundial aborda el problema dels residus a les platges ja que se dediquen a la protecció del litoral i la seva neteja.

Des de Surfrider Fundation se demanava suport per la promoció de l’esdeveniment i també per engrescar al major número de gent possible ha participar a aquesta iniciativa. És per això que el Sr. Gabriel Puigserver, regidor de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat d’Andratx, ha organitzat una jornada de neteja amb diversos centres educatius del municipi facilitant-los de manera gratuïta el transport a les platges i les eines necessàries per poder dur a terme la neteja.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS